ABOUT

Bag chris1million står Christina Jensen; fotograf, journalist og cand.it i Digital Design og Kommunikation.


Siden 2019 har mit primære fokusområde været fotografi, men jeg tager også gerne opgaver inden for journalistik, kommunikation, projektledelse, o.lign, som jeg har +10 års erfaring med. Senest har jeg tilføjet medietræning til portføljen. Jeg nyder det, når jeg får opgaver, hvor jeg kan sætte flere af mine kompetencer i spil.


Gennem årene har jeg bl.a. været ansvarlig for at udvikle og eksekvere kommunikationsstrategier, både traditionelle og med fokus på sociale medier. Jeg har stået i front for kreative ideudviklingsprocesser og konceptudviklingsforløb, og jeg har været overordnet projektleder og sikret resultater, samarbejde og flow på tværs af afdelinger.


Kunder, samarbejdspartnere og tidligere arbejdspladser tæller bl.a. DR, Universal Music/Eurovision, BO BEDRE og Berlingske Media.


Sammen med Merle Mejlby står jeg bag fotoprojektet 50/50, der handler om ligestilling, diversitet og repræsentation i musikbranchen. 50/50 er udkommet som bog på Byens Forlag og bliver udstillet rundt om i landet i 2022/2023, bl.a. i DR Koncerthuset, VEGA og rockmuseum Ragnarock


Under corona skabte jeg 1Million Magazine - et magasin dedikeret til billedserier og fotografiske fortællinger. Jeg har indtil videre udgivet otte digitale udgaver af magsinet og ét trykt magasin, der kan købes i udvalgte butikker.


Jeg har base i København, men rejser altid gerne ud.

Kontakt

Christina Jensen

christina@chris1million.dk

+45 2624 5814


Insta: @chris1million

UDVALGTE PROJEKTER, STILLINGER og OPGAVER

50/50
1Million Magazine
BO BEDRE
Fotounderviser
5050
Podcasts
Universal Music
DR KarriereKanonen
Kødbyens Fiskebar