Halvtreds Halvtreds

...og meget andet! Klik på billederne og spring direkte til 50/50, Editorials & Portraits og Fashion & Jewelry, eller scroll for mad & vin, interior og analog, samt projekterne A place called Evening Shade og 1Million Magazine. 

50/50

En portrætserie, en bog og et projekt om ligestilling, diversitet og repræsentation med udgangspunkt i musikbranchen. Skabt i samarbejde med Merle Mejlby. Udstillet i DR Koncerthuset, Musikhuset i Aarhus, Værket i Randers, VEGA i København, musikmuseum Ragnarock i Roskilde, m.fl. Serien består af i alt 51 portrætter.

Læs mere om 50/50 på halvtredshalvtreds.dk.

EDITORIALS

& PORTRAITS

FASHION & JEWELRY

fotojournalistisk

I 1998/99 var jeg udvekslingselev i USA. Det var dengang, Clinton sad i Det Hvide Hus, fjenden hed Hussein og Britney sang Baby One More Time.


På teenage-værelset i Roskilde drømte jeg om at gå på high school med Brenda og Brandon i Beverly Hills. Men da jeg søgte om at blive udvekslingselev, blev jeg placeret i sydstaten Arkansas i byen Evening Shade.


Her bor cirka 400 indbyggere, og vi fik fri fra skole, når jagten gik ind, bad fadervor inden basketball-kampene, og det var ikke usædvanligt at teenagere selv havde børn.


I september 2019 rejste jeg tilbage. Og blev mødt med historier om liv, død, kræft, børn og utallige ægteskaber.


Klik og se hele A place called Evening Shade.

ANALOGUE

FOOD & WINE

INTERIOR